Ćapin: Juriš na Evropu

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćapin: Juriš na Evropu

Košarkaš Budućnosti Aleksandar Ćapin rekao je pred start nove sezone da je cilj njegovog tima da izbori mesto u Evropi.

Podgoričani u prvom kolu, u subotu od 19 časova, gostujuju Krki u Novom Mestu.

Veoma sam zadovoljan sastavom tima. Momci su pravi drugari, pažljivo su birani i mogu da kažem da su svi veoma posvećeni treninzima. Imamo zajednički cilj da napravimo uspešnu klupsku sezonu, a to podrazumeva učešće u Evrokupu sledeće sezone i ako se ukaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prilika, možda i nešto više”, kaže najkorisniji igrač Jadranske lige u prošloj sezoni.

Ćapin ističe da će konkurencija biti mnogo jača nego prošle sezone. On u grupu glavnih favorita ubraja Crvenu zvezdu i Partizan, a kaže da će svi ostali biti u ravnopravnoj borbi za Evropu.

Teško mi je da po kvalitetu uporedim sezonu koja dolazi i onu prethodnu. O kvalitetu ću moći da pričam tek na kraju, ali verujem i priželjkujem da će i predstojeće takmičenje biti uzbudljivo kao prethodno”, istakao je Ćapin.

Podgoricki tim će se i ove godine takmičiti u Evrokupu, gde neće ići sa belom zastavom.

Teško je prognozirati, s obzirom na to da će ove godine biti čak 48 timova, među njima i dosta evroligaških ekipa u drugom delu. Nadam se da možemo daleko, ali idemo korak po korak”, naglasio je iskusni plejmejker Budućnosti.

Najavu nove sezone u ABA ligi pročitajte u našoj rubrici 'Teme'.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ćapin: Juriš na Evropu

Izvor: B92, 04.Okt.2013

Košarkaš Budućnosti Aleksandar Ćapin rekao je pred start nove sezone da je cilj njegovog tima da izbori mesto u Evropi...Podgoričani u prvom kolu, u subotu od 19 časova, gostujuju Krki u Novom Mestu...“Veoma sam zadovoljan sastavom tima. Momci su pravi drugari, pažljivo su birani i mogu da kažem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.