Čačak: Grupa građana okupljena oko Ivana Ćalovića blizu bojkota izbora

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Grupa građana okupljena oko Ivana Ćalovića blizu bojkota izbora

U grupi građana okupljenoj oko uglednog čačanskog advokata Ivana Ćalovića još nije doneta odluka, da li će bojkotovati naredne lokalne izbore, ali izvori iz ove političke grupacije kažu da je vrlo neizvesno njihovo učešće na lokalnim izborima. Članak Čačak: Grupa građana okupljena oko Ivana Ćalovića blizu bojkotu izbora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Apatin: Udruženje građana „Bez straha“ bojkotuje izbore 2020.

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 18:40

Udruženje građana "Bez straha" iz Apatina saopštilo je da je donelo jednoglasnu odluku da će bojkotovati izbore 2020. godine na svim nivoima. Članak Apatin: Udruženje građana „Bez straha“ bojkotuje izbore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.