ČUKARIČKI DOČEKUJE NIŠLIJE U KUPU, PETROVIĆ NAJAVLJUJE: Očekujem neizvestan meč sa malo golova

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 16:26

ČUKARIČKI DOČEKUJE NIŠLIJE U KUPU, PETROVIĆ NAJAVLJUJE: Očekujem neizvestan meč sa malo golova

Utakmica se igra u sredu od 15 sati.

Fudbaleri Čukaričkog i Radničkog iz Niša u sredu od 15 sati na Banovom brdu igraće meč četvrtfinala Kupa Srbije. Golman Čukaričkog Ðorđe Petrović izjavio je da protiv Radničkog očekuje neizvesnu utakmicu, sa malo golova, jer je najbitnije da se izbori plasman u polufinale.

 - Lično, mislim da su mečevi Kupa, posebno kad se igra jedna utakmica, mnogo teži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od prvenstvenih. Igra se na rezultat, možda će i penali odlučivati. Moramo da budemo spremni na sve opcije, s obzirom da znamo kvalitete Nišlija. Dobili smo ih u Superligi na Banovom brdu, izgubili smo u Nišu... Ne očekujem baš mnogo golova, baš zbog toga što će najbitnije biti da se prođe u polufinale - rekao je Petrović za klupski sajt. - Duga je bila pauza, sad smo odjednom krenuli sa ritmom sreda-subota. Ali, imamo veliki fond igrača, ne bi trebalo da imamo problema, takođe fizički smo odlično pripremljeni, što se videlo u meču protiv Vojvodine. Takođe, za razliku od meča u Novom Sadu bićemo jači za Ostojića i Kajevića, dvojicu igrača sa mnogo iskustva.

TSC je u nedelju savladao Javor i povećao prednost u odnosu na Čukarički na pet bodova, a Petrović ističe da se Brđani do kraja neće predavati u borbi za četvrto mesto i plasman u Evropu.

 - Borićemo se za četvrto mesto do kraja, ali treba dodati da ono ne garantuje plasman u Evropu, već da sve zavisi od Kup takmičenja, gde smo i dalje u igri. Pokušaćemo da prestignemo TSC, mislim da imamo povoljniji raspored, ipak oni dočekuju Crvenu zvezdu, a gostuju Proleteru i Radničkom. Svakako, borićemo se do kraja - zaključio je Petrović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golman Čukaričkog pred Radnički: Neizvesno, sa malo golova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020

Golman Čukarički Đorđe Petrović izjavio je da protiv Radničkog iz Niša u četvrtfinalu Kupa očekuje neizvesnu utakmicu, sa malo golova, jer je najbitnije da se izbori plasman u polufinale..."Lično, mislim da su mečevi Kupa, posebno kad se igra jedna utakmica, mnogo teži od prvenstvenih. Igra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Četvrtfinale Kupa protiv Čukaričkog u Radničkom gledaju kao finale

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jun.2020, 14:47

U sredu, 3. juna, niški Radnički će u četvrtfinalu Kupa Srbije gostovati Čukaričkom u Beogradu, a početak utakmice zakazan je za 15 sati. Kup je ostao jedina šansa za niške fudbalere da se plasiraju na međunarodnu scenu, pa njihov trener Radoslav Batak kaže da je meč na Banovom brdu "praktično...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.