Bulić najavio ostavku

Izvor: B92, 06.Maj.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulić najavio ostavku



Predsednik Zajednice fudbalskih klubova Super lige Aca Bulić zatražio je na sastanku Upravnog odbora da se održi izborna skupština te asocijacije odmah po završetku nacionalnog prvenstva. Bulić je istovremeno saopštio da će na toj skupštini podneti ostavku, iako mu mandat traje do sredine 2009. godine.

"Takvu odluku ne donosim zbog kandidature za čelnu funkciju Fudbalskog saveza Srbije, već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želim da svojim primerom pokažem i drugim dugogodišnjim fudbalskim funkcionerima da je došlo vreme za promene", rekao je Bulić na današnjoj konferenciji za novinare posle završetka sednice Upravnog odbora.

Upravni odbor Zajednice klubova Super lige uputio je danas dopis Fudbalskom savezu Srbije u kome je podržao predlog Bežanije da Super liga od jeseni bude provećana sa 12 na 16 klubova.

"Ranije je doneta odluka o proširenju lige, koja treba da se primenjuje od sezone 2009/2010. Mi smo sada podržali predlog Bežanije da se ta procedura ubrza za godinu dana", izjavio je generalni sekretar Zajednice klubova Super lige Miodrag Janković.

Prema njegovim rečima, ta odluka je u nadležnosti Izvršnog odbora FSS, koji će o tome moći da raspravlja tek kada bude konstitisan po završetku izbora na svim nivoima.

Svi članovi Upravnog odbora koji su prisustvovali današnjoj sednici založili su se da u poslednja četiri kola klubovi vode poštenu sportsku bornu na terenu, a upućen je apel svim klupskim funkcionerima. trenerima i igračma da do kraja šampionata ne komentarišu sudjenje.

Upravni odbor je, medjutim, konstatovao da je sudjenje u proteklom periodu bilo nezadovoljavajuće, a od predsednika Komisije za praćenje sudjenja Bogoljuba Stefanovića zatraženo je da u poslednja četiri kola delegira najbolje sudije sa liste.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bulić: Ostavka

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2008

Predsednik Zajednice superligaša se povlači na kraju sezone. U junu predstoji Skupština, pa izbor novog čelnika, pošto je u utorak Dragan Aca Bulić kovertirao ostavku i pored važećeg mandata do 2010. godine

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.