Bulić: Đorić priča gluposti

Izvor: B92, 24.Apr.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulić: "Đorić priča gluposti"



Direktor trenerske škole u fudbalskom savezu Srbije Milovan Đorić podneo je krivičnu prijavu protiv Dragana Ace Bulića, predsednika zajednice prvoligaša, zbog navedne pretnje ubistvom. Verbalni sukob dvojice funcionera počeo je na skupšitini FSS kada su raspisani izbori za novog predsednika. Tada je Đorić izašao sa predlozima za rešenje situacije, a najveći oponent bio mu je upravo Bulić, koji negira Đorićeve navode oko pretnji ubistvom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Bata Đora je baš u panici, to su gluposti. Vidi Đorić da ga narod neće, da fudbalska Srbija misli isto. Svi to vide osim njega. Žao mi je Đoriću, Srbija te više neće, pa pričaš gluposti", izjavio je Bulić za DSL Sport.

Bulić je dodao da je on zagovornik temeljnih promena i da su savezu potrebni novi ljudi, a ne ljudi koji su izgubili autoritet u fudbalskom narodu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.