Brnabićeva: Vlast se neće menjati na ulicama, nego na izborima VIDEO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 13:45

Brnabićeva: Vlast se neće menjati na ulicama, nego na izborima VIDEO

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da su vesti koje su danas plasirali tajkunski mediji direktan pokušaj destabilizacije Srbije.

Vest se tiče navodnog izlaska Ivice Dačića sa jučerašnje sednica Vlade Srbije.

Brnabić, koja drugi dan boravi u Skupštini predstavljajući izveštaj o bezbednosti u Srbiji narodnim poslanicima, zamolila je građane da ne veruju u lažne vesti koje

mogu pročitati u tajkunskim medijima.

”Mi na jučerašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sednici nismo imali nijedan neusaglašen zahtev, a ne da je neko napupštao sednicu Vlade. Pa mi je važno da kažem građanima da ne veruju u laži, dezinformacije, u pokušaje stranih službi da u Srbiji stvore haos. Sve što se dešava je direktna destabilizacija Republike Srbije!”, jasna je bila premijerka.

“Da ne biste izvlačilči moje reči iz konteksta, ovde nisam mislila na tragedije, već na sve ono što se dešava nakon tih tragedija i što se svakoga dana dešava sve više i više. To da je Ivica Dačić napustio sednicu Vlade, može da plasira samo neko ko želi da destabilizuje Srbiju. To je bezočna, lako proverljiva laž”, rekla je Brnabić.

“Moj nenameran lapsus je brzinom svetlosti zloupotrebljen a snimak namerno isečen”, dodala je ona.

Ona se dotakla i jednog lapsusa koji je napravila ranije tokom dana, a koja je odmah bila zloupotrebljena iako je više nego jasno šta je htela da kaže s obzirom na to da je društvenim mrežama počeo da kruži isečen snimak.

“Iako sam samo ovde, juče i danas, najmanje dvadeset puta ponovila da će se vlast u Republici Srbiji menjati isključivo voljom građana iskazanom na izborima, da neće biti Majdana, da se vlast neće menjati na ulici i da su izbori jedini mehanizam, a da se mi funkcija držati nećemo i da su ostavke najmanji problem, da možemo da idemo na izbore a li da jedino neće biti dozvoljeno da se bez izbora menja vlast – ne vredi. Vidim da su uhvatili jedan moj lapsus gde sam nenamerno rekla da se vlast neće menjati na izvborima, a već u narednoj rečenici se ispravila i u narednih minut još pet puta ponovila ispravno. Neverovatno. Ponavljam – u Srbiji će se vlast menjati isključivo na izborima, neće biti promene vlasti na ulici. Neka to bude svima jasno”, zaključila je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VLAST SE NEĆE MENJATI NA ULICAMA NEGO NA IZBORIMA Premijerka Brnabić: Sve što se dešava je direktna destabilizacija Srbije!

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Maj.2023

Sve što se dešava je direktna destabilizacija Republike Srbije, rekla je danas u Skupštini premijerka Ana Brnabić, koja je poručila da se vlast neće menjati na ulicama, nego na izborima. – Nismo imali ni jedan neusaglašen zahtev, a ne da je neko napuštao sednicu vlade. Zato je važno da iskoristim...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.