Bosman novi igrač Jagodine

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jan.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosman novi igrač Jagodine

Dosadašnji igrač Ravana iz Bakua Frensis Džodžo Bosman potpisao je jednoipogodišnji ugovor s Jagodinom.
Bosman (29), koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, poslednjih godinu dana je igrao u Azerbejdžanu za klub Ravan iz Bakua, a pre toga je bio član Slobode iz Užica.
Bosman je na predstavljanju rekao da želi da se s Jagodinom izbori za plasman u Ligu Evropa.
Prošle godine sam odlučio da dođem u Jagodinu, ali zbog nekih nesuglasica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << otišao sam u Azerbejdžan. Moj san je da igram u Evropi. Ovo je pravo vreme za mene da igram u Jagodini. Daću sve od sebe da se kvalifikujemo za evropsko takmičenje – rekao je Bosman na konferenciji za novinare.
Igrač iz Gane rekao je da bi voleo da zadrži svoju poziciju u timu, ali će poštovati trenerove zamisli.
Fudbaleri Jagodine od 1. februara idu na petnaestodnevne pripreme u Antaliju.
Jagodina će 29. januara na domaćem terenu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Napretka iz Kruševca ili Mladosti iz Lučana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Čekao Partizan pa završio u Jagodini

Izvor: Press, 24.Jan.2013

Dosadašnji fudbaler Ravana iz Bakua čekao je rasplet situacije u Partizanu gde je navodno trebalo da zameni Medu Kamaru. Međutim, pošto je Kamara odlučio da ostane u ekipi srpskog šampiona, Bosman se okrenuo ka Jagodini sa kojom je ekspresno sklopio dogovor...Bosman (29), koji igra na poziciji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.