Boško se sastao sa Palmerom, Vučić ga POSTAVIO NA MESTO: Na vlast se dolazi izborima, a ne sastancima sa Amerikancima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško se sastao sa Palmerom, Vučić ga POSTAVIO NA MESTO: Na vlast se dolazi izborima, a ne sastancima sa Amerikancima

"Baš me briga što su se sastajali. Narod je taj koji odlučuje."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga ni najmanje ne interesuje o čemu je lider Dveri Boško Obradović u rezidenciji američkog ambasadora razgovarao sa američkim zvaničnikom Metju Palmerom, ali je naglasio da se na vlast dolazi voljom naroda, a ne "sastancima s Amerikancima".

Upitan kako komentariše to što američki ambasador i Obradović kriju tu činjenicu i šta je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako tajno, Vučić kaže:

- Nemam pojma ni šta im je tajno, ni šta je javno. Baš me briga što su se sastajali, neka rade šta hoće, neka se vole koliko hoće. Narod je taj koji odlučuje.

Kako kaže, neki misle kada se sastanu sa Amerikancima - "evo, dolaze na vlast".

- Tako mala deca zamišljaju. Vremena su se promenila, moraju da imaju podršku naroda - zaključio je on.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.