Izvor: Danas, 24.Apr.2023, 14:33

Borko Stefanović ohrabren demokratskim kapacitetom crnogorskog naroda

  Predsednik skupštionskog Odbora za spoljne poslove Borko Stefanović istakao je da je ohrabren demokratskim kapacitetom crnogorskog naroda i iskazanom političkom voljom na izborima i da je zadovoljan pozitivnim porukama iz Podgorice, koje ukazuju na potrebu za saradnjom dve zemlje i razvijanjem odnosa koji neće biti opterećeni mitovima i nacionalizmom.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Borko Stefanović u razgovoru sa Miodragom Lekićem pozdravio pozitivne poruke iz Podgorice

Izvor: Beta, 24.Apr.2023

 Predsednik Odbora za spoljne poslove Borko Stefanović danas je u Beogradu u razgovoru sa predsednikom Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Skupštine Crne Gore Miodragom Lekićem istakao da je ohrabren demokratskim kapacitetom crnogorskog naroda i iskazanom političkom voljom na izborima.Kako...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.