Borka Pavićević i saradnici Belog gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 06.Apr.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borka Pavićević i saradnici Belog gosti Novog dana

Aktuelnosti o kojima piše dnevna štampa i nedeljnici u Novom danu analizira Borka Pavićević, direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju. O kandidaturi Ljubiše Preletačevića Belog na lokalnim izborima u Beogradu govore šef odborničke grupe "Beli samo Jako" u Skupštini Mladenovca i Danijela Savčić, članica pokreta.

Luka Maksimović, odnosno Ljubiša Preletačević Beli, na predsedničkim izborima u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srbiji osvojio je 9,5 odsto glasova izašlih birača i sa tim izbornim rezultatom bio je treći. Iza sebe je ostavio političare sa dužim stažom i velikom organizacijom koja je stajala iza njih.

Sada najavljuje kandidaturu na lokalnim izborima u Beogradu. Na osnovu rezultata na predsedničkim izborima, ostali kandidati za gradonačelnika moraće da ga shvate kao jaku konkurenciju. O tome u Novom danu govore Vladimir Tripković, šef odborničke grupe "Beli samo Jako" u Skupštini Mladenovca i Danijela Savčić, članica pokreta.

Društveno-političke aktuelnosti o kojima piše dnevna štampa i nedeljnici analizira Borka Pavićević, direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju.

U Srbiji postoji 13 naučnih klubova. Koliki je njihov značaj za gradove u kojima postoje, koji projekti su u njima do sada pokrenuti i kakva su očekivanja od beogradskog naučnog kluba koji će biti otvoren sutra, čućemo od Nemanje Đorđevića, direktora Centra za promociju nauke.

Boris Novković je snimio novi spot za pesmu "Ti si mi posljednja nada" i time najavljuje niz akustičnih koncerata po regionu. Tim povodom on je gost Novog dana.

U rubrici N1 Net najzanimljivije tvitove za vas bira i komentariše Milica Jeremić, na Tviteru Kokoška.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pavićević: Ovakvi protesti ne mogu da se proizvedu zaverom

Izvor: N1 televizija, 07.Apr.2017, 09:22

Direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju Borka Pavićević izjavila je u Novom danu televizije N1, da ne veruje da iko stoji iza građanskih protesta posle predsedničkih izbora, jer takva eksplozija nezadovoljstva ne može da se proizvede zaverom...U više gradova širom Srbije već četiri dana...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.