Izvor: Blic, 21.Apr.2023, 23:39

Bivši predsednik opštine Zvečan i bivši gradonačelnik Zubinog Potoka pozvali Srbe na bojkot izbora

Bivši predsednik opštine Zvečan Dragiša Milović i bivši gradonačelnik Zubinog Potoka Srđan Vulović pozvali su danas Srbe sa severa KiM da ne učestvuju u izborima u opštinama Zubin Potok, Zvečan, Severna Mitrovica i Zvečan, zakazane za nedelju, 23. april. Dragiša Milović poručio je da Srbi koji žive u četiri opštine na severu KiM ne žele na njima da učestvuju, sve dok Priština, kako je naveo, ne sprovede obaveze koje je na sebe preuzela.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi sa KiM: "Odbijamo da učestvujemo"

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 17:54

Srbi na severu ne žele da učestvuju na izborima koje organizuje Priština dok se ne ispune zahtevi zbog kojih su napustili privremene prištinske institucije..."Zašto da glasam i za koga da glasam?", rekao je za Tanjug jedan građanin Kosovske Mitrovice..."Pa mislim da vi to dobro znate, da su Srbi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.