Bitno da pobedi Vučićeva politika, a ko će biti ministar nije važno Vulin otkrio šta očekuje na izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bitno da pobedi Vučićeva politika, a ko će biti ministar nije važno" Vulin otkrio šta očekuje na izborima

Na predstojećim izborima bitno je da pobedi politika Aleksandra Vučića, kazao je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, navodeći da jedino nije važno ko će posle toga biti ministar.

Vulin je to kazao odgovarajući na pitanje da li očekuje da nakon izbora zadrži svoj resor.

Kako je kazao, najmanje je bitno da li će ostati ministar odbrane i dodao da očekuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbori prođu dobro, kao i veliku izlaznost i pobedu liste Srpske napredne stranke na kojoj će i njegova partija biti.

- Ako mi ne pobedimo ujediniće se apsolutno svi koji nisu na listi Srpske napredne stranke i pokušaće da naprave novu vlast i novu koaliciju. Meni je bitno da politika Aleksandra Vučića pobedi, ko će biti ministar, to jedino nije važno - kazao je Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vulin: Bitna je pobeda Vučićeve politike, nevažne funkcije

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2020

Na predstojećim izborima bitno je da pobedi politika Aleksandra Vučića, kazao je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin Na predstojećim izborima bitno je da pobedi politika Aleksandra Vučića, kazao je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin navodeći da jedino...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.