Bilčik i NVO o izborima u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020, 15:41

Bilčik i NVO o izborima u Srbiji

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik održžao je sa srpskim nevladinim organizacijama okrugli sto posvećen trenutnoj političkoj situaciji u Srbiji i izborima zakazanim za 21. jun.

Vladimir Bilčik je nakon razgovora sa predstavnicima vlasti i opozicije u Srbiji nastavio konsultacije povodom predstojećih izbora u Srbiji.

Ovoga puta na okruglom stolu koji se održao putem interneta Bilčiku su se pridružili predstavnici sedam nevladinih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizacija iz Srbije.

Na okruglom stolu su učestvovali Beogradski centar za bezbednosnu politiku, Beogradski fond za političku izuzetnost, Centar savremene politike, Evropski pokret u Srbiji, Centar za evropske politike, Centar za međunarodne i bezbednosne poslove i Komitet pravnika za ljudska prava.

Izvestilac za Srbiju je podelio informaciju o ovom događaju putem Tvitera i naveo da su okrugli sto organizovali Centar savremene politike i EWB.

Iz EWB dodaju da su teme razgovora sa Vladimirom Bilčikom bile izborni uslovi, evropske integracije Srbije i naredni izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.