Bilčik: Siguran sam da i Dačić zna da iskreno želimo da pomognemo Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Mar.2021, 14:36

Bilčik: Siguran sam da i Dačić zna da iskreno želimo da pomognemo Srbiji

"Nadam se da će međustranački dijalog biti platforma za sve proevropske političke stranke koje su voljne da učestvuju na organizovan način u diskusijama o unapređenju uslova za političko nadmetanje u Srbiji i koje su voljne da učestvuju na narednim izborima", rekao je Vladimir Bilčik, Izvestilac Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju za nevladin Istraživačko-izdavački centar Demostat. On je dodao da će se sastanci održavati onlajn sve dok Evropski parlament ne ukine opšta ograničenja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vladimir Bilčik: Siguran sam da i Dačić zna da iskreno želimo da pomognemo Srbiji

Izvor: Danas, 12.Mar.2021

Uloga Evropskog parlamenta nije da donosi unapred smišljena rešenja već da posreduje u dijalogu u kojem političke partije mogu da dođu do sporazuma o pitanjima koja su im zajednička briga i interes. To je naša uloga u ovom procesu i to je ono što ćemo, u ime Evropskog parlamenta, raditi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.