Barsa krila sukob, ostaju bez Valverdea?

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa krila sukob, ostaju bez Valverdea?

Stvari na terenu idu sjajno, van njega baš i ne, a oni koji poznaju trenera Barselone kažu da on sigurno neće ostati na klupi.

Ernesto Valverde je ponosan i tvrdoglav, nije tajna da ga igrači vole više od uprave, a pokazao je prošle godine svojim izborima da neće odustati od ciljeva. Barselona je igrala tvrđe, promenila stil, osvojena je dupla kruna, ali je za poraz od Rome u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona Bertomeu optužio trenera.

To je navodno i dojavio medijima što je Valverde saznao i počeo tihi rat.

Nije mu se svideo prelazni rok, bio je protiv prodaje Paulinja, ali i odluke kluba da otpusti direktora Roberta Fernandeza koji ga je doveo iz Bilbaoa.

Novi sukob usledio je oko levog beka, naime Valverde smatra da nije trebalo pustiti Dinja dok se ne dovede alternativa Albi, a nije želeo ni Malkoma, kome i ne pruža šansu.

Iako je Barsa uložila oko 120 miliona u nove igrače, Valverde ih uglavnom ignoriše, forsira uglavnom isti tim kao i prošle sezone, vratio je u život Dembelea, a u klubu smatraju da mora da rotira, da tim ne igra atraktivno, i da su par mečeva pobedili uz dosta sreće.

Valverdeu ističe ugovor u junu, do marta je klub postavio rok da reši pitanje produžetka, ali pregovori nisu ni počeli, trener za sada nema nameru ni da razgovara, pa je velika mogućnost da čak i ako zadrži titulu i osvoji Ligu šampiona jednostavno napusti "Kamp Nou".

Oni koji ga poznaju kažu da to nikoga ne bi začudilo jer ne podnosi da mu se neko meša u posao, ali i rezultat mu je uvek bio važniji od utiska.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.