Balša Božović na čelu beogradskog DS-a

Izvor: RTS, 08.Jun.2013, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balša Božović na čelu beogradskog DS-a

Na osnovu 85 odsto obrađenih biračkih mesta, Balša Božović novi je predsednik beogradskog odbora DS-a. Božović je dobio 65 odsto glasova, a njegov protivkandidat Dragan Šutanovac 35 odsto glasova, saopštila Izborna komisija Gradskog odbora.

Balša Božović predsednik je beogradskih demokrata, rezultat je izbora za predsednika beogradskog odbora Demokratske stranke, na osnovu 85 odsto obrađenih biračkih mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Predsednik Izborne komisije Gradskog odbora DS Dejan Živković saopštio je da je na neposrednim izborima Božović dobio 65 odsto glasova, a njegov protivkandidat Dragan Šutanovac 35 odsto.

Na 113 biračkih mesta na teritoriji Grada Beograda glasalo je više od 10.000 članova DS-a sa pravom glasa.

Balša Božović rekao je da demokratama u glavnom gradu predstoji rad na vraćanju poverenja građana u tu stranku.

"Legitimitet i snagu koju smo dobili ovim izborima moramo da uložimo u to da povratimo poverenje građana u Demokratsku stranku, da uz odricanja i velike napore pomognemo Beograđanima da žive kao građani evropske metropole", rekao je Božović agenciji Beta.

Božović je čestitao i svom protivkandidatu, poslaniku DS-a Draganu Šutanovcu, i poručio da u Demokratskoj stranci ima mesta za različita mišljenja.

"Zahvaljujem Draganu Šutanovcu, mom protivkandidatu, ali stranačkom prijatelju i saborcu, na fer i korektnom nadmetanju. Pozivam ga da sutra popijemo kafu i da razgovaramo o tome kako da realizujemo najbolje delove iz njegovog izbornog programa", rekao je Božović.

Dragan Šutanovac je na svom tviter nalogu, posle objavljivanja rezultata napisao:"Novom Gradskom odboru želim puno uspeha u radu".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Balša Božović novi predsednik Gradskog odbora DS

Izvor: Kurir, 08.Jun.2013

U Izbornoj komisiji Gradskog odbora DS rekli su da je na osnovu 85 odsto prebrojanih glasova, za Božovića glasalo 65 odsto članova stranke izaših na ove izbore..BEOGRAD - Novi predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke (DS) je Balša Božović, rečeno je u Gradskom odboru DS...U Izbornoj...

Nastavak na Kurir...

Božović predsednik beogradskog DS

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2013, 01:58

Balša Božović predsednik je beogradskih demokrata, rezultat je izbora za predsednika beogradskog odbora Demokratske stranke (DS), na osnovu 85 odsto obrađenih biračkih mesta. Predsednik Izborne komisije Gradskog odbora DS Dejan Živković, sopštio je da je na neposrednim izborima Božović...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.