BEOGRAĐANI PONOVO IZLAZE NA GLASANJE: Određen datum, ponavljanje na OVIM biračkim mestima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 00:11

BEOGRAĐANI PONOVO IZLAZE NA GLASANJE: Određen datum, ponavljanje na OVIM biračkim mestima

Glasaće se od 7 do 20 časova

Gradska izborna komisija je na večerašnjoj sednici usvojila Rešenje o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima: broj 122 (OŠ ''Dragan Lukić'') i broj 15 (DV "Pčelica" - hol) u Gradskoj opštini Novi Beograd, kao i broj 73 (OŠ "Vuk Karadžić" - istureno odeljenje "Brđani") u Gradskoj opštini Voždovac.

Ponovno glasanje biće održano u subotu, 30. decembra 2023. godine od 7 do 20 časova, navodi se u odluci usvojenoj na 27. sednici GIK, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GIK Beograd: Ponavljanje glasanja na biračkim mestima 122, 15 i 73

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2023

Gradska izborna komisija je na večerašnjoj sednici usvojila Rešenje o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima: broj 122 (OŠ "Dragan Lukić") i broj 15 (DV Pčelica - hol) u Gradskoj opštini Novi Beograd, kao i broj 73 (OŠ Vuk Karadžić - istureno odeljenje Brđani) u Gradskoj opštini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.