BAJDENOV REZULTAT NIKAD GORI: Anketa otkrila ko bi pobedio da su DANAS izbori u Americi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 18:30

BAJDENOV REZULTAT NIKAD GORI: Anketa otkrila ko bi pobedio da su DANAS izbori u Americi

Mnogi se ne slažu sa aktuelnim predsednikom

Anketa Njujork tajmsa objavljena danas pokazuje je predsednik SAD Džozef Bajden pet procentnih poena iza Donalda Trampa, osam meseci uoči predsedničkih izbora u Americi.

Da se izbori održavaju danas, 43 odsto Amerikanac bi se izjasnilo u korist demokratskog predsednika Bajdena, dok bi 48 odsto glasalo za bivšeg predsednika iz redova Republikanske stranke, što je malo povećanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korist Trampa u odnosu na prošlu anketu koju je uradio Njujork tajms u decembru.

Blizu 10 odsto anketiranih nije želelo da se izjasni ili su neopredeljeni. Ankete su pokazale da postoje negativni pogledi na način na koji Bajden obavlja funkciju, pa 47 odsto anketiranih ne opravdava način na koji radi svoj posao, što mu je najslabiji rezultat otkako je preuzeo mandat.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Da su danas izbori, ko bi pobijedio Bajden ili Tramp?

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2024

NJUJORK - Anketa Njujork tajmsa objavljena danas pokazuje je predsjednik SAD Džozef Bajden pet procentnih poena iza Donalda Trampa, osam mjeseci uoči predsjedničkih izbora u Americi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.