BAJDEN SE OBRATIO NACIJI: Uveren sam da smo POBEDILI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 23:33

BAJDEN SE OBRATIO NACIJI: Uveren sam da smo POBEDILI! (VIDEO)

Džo Bajden uveren u pobedu na izborima.

Uvreni smo da smo pobedili - rekao je kandidat demokrata na predsedničkim izborima u SAD Džo Bajden.

Započeo je obraćanje rečima da su juče pokazali da je "demokratija srce naše nacije, kao što je to bilo dva veka".

Tune in as I address the nation on the state of the race. https://t.co/00QtuYAiI7

— Joe Biden (@JoeBiden) November >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4, 2020

- Čak i tokom pandemije (kovida-19) više Amerikanca je glasalo na ovim izborima nego ikada u američkoj istoriji - više od 150 miliona ljudi. To je odlično. Ovde ljudi vladaju. Sve zavisi od ljudi. Oni odlučuju ko će biti novi predsednik Amerike. Sada, nakon duge noći u kojoj su brojani glasovi, jasno je da ćemo pobediti u dovoljno država i time dobijemo 270 elektorskih glasova da pobedimo na izborima. Nisam ovde da proglasim pobedu, već da vas obavestim, kada prebrojavanje bude završeno, da ćemo biti pobednici - rekao je Bajden.

On je rekao da je pobedio u Viskonsinu, kako su ranije brojni američki mediji i objavili.

- U Mičigenu vodimo sa više od 35.000 glasova i taj broj, odnosno razlika, raste. To je značajno veća razlika u glasovima nego što je predsednik Tramp imao u Mičigenu 2016. godine. U Mičigenu će uskoro biti završeno prebrojavanje glasova, možda već danas. Osećam se veoma dobro zbog Pensilvanije. Pobeđujemo sa 75 odsto glasova (poštom) u Pensilvaniji. Pobedili smo u Arizoni i Nebraski - dodao je demokratski kandidat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.