Izvor: Danas, 12.Feb.2024, 17:54

Andreas Šider: Dobio sam mnogo jasnih signala iz EK da se veoma ozbiljno bave time kako da organizuju nezavisnu istragu izbora u Srbiji

Evroposlanik i jedan od međunarodnih posmatrača izbora u Srbiji, Andreas Šider, rekao je za Nova.rs da su Evropska komisija i Evropski savet ozbiljno shvatili Rezoluciju Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji i da se ozbiljno bave time kako da organizuju nezavisnu istragu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Evroposlanik Šider: Poređenja sa 1914. su glupa, postavili smo prava pitanja, pa reaguju histerično

Izvor: Radio 021, 12.Feb.2024

Evroposlanik i jedan od međunarodnih posmatrača izbora u Srbiji Andreas Šider izjavio je da su Evropska komisija i Evropski savet ozbiljno shvatili Rezoluciju Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.