Anđelina Džoli brani film na sudu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli brani film na sudu

Glumica Anđelina Džoli odlučila je da se brani od optužbi da je njen film "U zemlji krvi i meda" plagijat i da se zajedno s producentskom kućom GK Films i distributerskom kućom Film District za pravdu izbori na sudu.

Holivudska glumica i režiserka filma "U zemlji krvi meda" koji je "zapalio" region: Anđelina Džoli   

Samo nekoliko nedelja pre nego što je film počeo da se prikazuje u bioskopima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slavnu glumicu javno je napao Džejms J. Bredok (James J. Braddock), čije je pravo ime Josip J. Knežević, s tvrdnjama da je film "U zemlji krvi i meda" slavne glumice plagijat njegovog romana "The Soul Shattering", izdatog 2007. godine.

 

On je izjavio da se nekoliko puta našao sa producentom Edinom Šarkićem kako bi razmotrili mogućnost da se priča iz knjige pretoči u film i da je bio šokiran kada je čuo da isti producent u saradnji sa slavnom glumicom radi film prema identičnoj priči.

Anđelina je odvratila da su optužbe neistinite i da je inspiraciju za film dobila radeći kao ambasadorka UN u Bosni.

 

Kako izveštava Holivud Riport, Anđelina i njeni saradnici "priznaju da nisu primili odobrenje Josipa J. Knezevića, ali poriču da je od njega trebalo pravno zatražiti dopuštenje i licencu."

 

Anđelinu Džoli i njen tim zastupaće advokatska firma L.A.'s Reed Smith.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.