Aleksić: Srbija na prekretnici, čelnici vlasti planiraju odlazak iz zemlje kada je razore

Izvor: Beta, 13.Apr.2021, 21:04

Aleksić: Srbija na prekretnici, čelnici vlasti planiraju odlazak iz zemlje kada je razore

 Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da je Srbija na prekretnici i da su izbori "samo sredstvo pomoću kojeg vlast zloupotrebom zakona razara Srbiju"."Posledica nelegitimne vlasti i parlamenta bez opozicije je to što danas govorimo da će 'Rio Tinto' raskopati Mačvu i uništiti Drinu i Savu, a drugim firmama je ekspresno data dozvola za istraživanje litijuma u Pranjanima, Kosjeriću… Poljoprivredno zemljište se rasprodaje strancima, a domaće firme su uništene", rekao je Aleksić za TV Nova S."Izbori regulišu sve to. Ne može se ekologija rešiti tako što ćemo reći da nećemo da se bavimo politikom. Gradjani Srbije bi trebalo da se podignu i da se zajedno borimo da ne bismo došli u situaciju koja nam se smeši", istakao je Aleksić.Aleksić je dodao da su oni koji vladaju Srbijom i "pljačkaju je poslednjih devet godina sebi pripremili vile i stanove širom sveta"."Oni verovatno planiraju da odu jednog dana, kada ostave zemlju rasprodanu, reke stave u cevi i poseku šume, a nama da ostave da se patimo ovde. Srbija nije njihova više nego što je svih nas", rekao je Aleksić.Upitan o najavi promene izbornih zakona i eventualnom vraćanju cenzusa za ulazak u parlament na pet odsto osvojenih glasova na izborima, Aleksić ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Aleksić: Srbija na prekretnici, čelnici vlasti planiraju odlazak iz zemlje kada je razore

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2021

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da je Srbija na prekretnici i da su izbori "samo sredstvo pomoću kojeg vlast zloupotrebom zakona razara Srbiju".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.