Izvor: Beta, 19.Jan.2022, 10:43

Aleksić (Narodna stranka): Jedinstvo opozicije uslov za uspeh na izborima

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da su jedinstvo opozicije i efikasna kontrola izbornog procesa, uslovi za uspeh na izborima najavljenim za 3. april.Aleksić je za televiziju Nova S kazao da su u toku "intenzivni" razgovori o ujedinjenju opozicije."To nije samo naša želja nego i zahtev gradjana i pouka posle nedeljnog referenduma da samo jedinstvena opozicija može da pobedi", rekao je potpredsednik Narodne stranke.Navodeći da bi tokom ove nedelje trebalo da budu privedeni kraju razgovori o zajedničkom kandidatu opozicione koalicije za predsednika Srbije, Aleksić je ocenio da to treba da bude onaj kandidat koji ima najviše šanse da ugrozi Vučića."Zato radimo istraživanja javnog mnjenja i ja sam jedan od onih čiji se rejting meri. Suzili smo krug imena i o kandidatu ćemo obavestiti javnost. Postoje dobri kandidati i medju političarima i medju nestranačkim ličnostima. Verujem da će kandidata koalicije Narodne stranke, SSP i DS podržati i drugi akteri, kako bismo stvorili referendumsku atmosferu na predsedničkim izborima, koji će biti centralni izbori 3. aprila", rekao je Aleksić.Ocenio je da će izbori biti i "centralna bitka protiv Rio Tinta", i pozvao gradjane da "ne nasedaju na prevaru vlasti da je odustala od rudnika litijuma"."To sada rade samo zbog izborne kampanje, ...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"RAZGOVARAMO O UJEDINJENJU" Aleksić: Jedinstvo opozicije uslov za uspeh

Izvor: Blic, 19.Jan.2022

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da su jedinstvo opozicije i efikasna kontrola izbora uslovi za uspeh na izborima najavljenim za 3. april, na kojima će građani „kazniti vlast i promeniti režim predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.