Aleksandar Popović predsednički kandidat DSS

Izvor: RTS, 23.Dec.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Popović predsednički kandidat DSS

Predsedništvo Demokratske stranke Srbije odlučilo je da Aleksandar Popović bude kandidat te partije za predsednika Srbije na predstojećim izborima, saopštio je vršilac dužnosti predsednika stranke Miloš Jovanović.
Miloš Jovanović je rekao da je stranka iskreno ubeđena da je Aleksandar Popović najbolji kandidat za predsednika jedne normalne, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pristojne i uspešne Srbije kakvu DSS želi da gradi.

"Reč je o čoveku koji ima sve potrebne kvalitete, čak i više od toga. On je doktor nauka, sa pravim doktoratom, redovni profesor državnog beogradskog univerzteta", rekao je Jovanović.
U Srbiji se, napomenuo je, odomaćila ideja da zemlju mogu voditi ljudi sumnjivih uputnih dipoma i obrazovanja. Rezultati takvih su, najblaže rečeno, sumnjivi kao i diplome.
Popović je čovek od velikog praktičnog iskustva kako u realnoj ekonomiji, tako i vođenju državnih poslova, pošto je u dva navrata bio ministar u Vladi Srbije, naveo je Jovanović.
Predsednik Stručnog saveta i kandidat za predsednika Popović je rekao da će se na predsedničkim izborima koji dolaze kandidatovati sa politikom DSS koja je jasna i čiji je predstavnik.
Naglasio je da predsednik mora biti neprikosnoveni arbitar, koji neće iskazivati svoje političke simpatije i antipatije prema bilo kojoj stranci.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DSS: Aleksandar Popović predsednički kandidat

Izvor: Beta, 23.Dec.2016

Aleksandar Popović biće predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije (DSS), saopštio je danas v.d. predsednika DSS Miloš Jovanović.On je na konferenciji za novinare rekao da je Popović najbolji kandidat za predsednika pristojne i uspešne Srbije kakvu novi DSS želi da gradi."Ne mogu zemlju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.