Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanska lista na izborima u Medvedji?

MEDVEDJA

Partija demokratskog delovanja (PDD) je spremna da razmotri, zajedno sa drugim političkim strankama koje okupljaju Albance, učešće na albanskoj listi na lokalnim izborima u opštini Medvedja koji su raspisani za 8. septembar.

Predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD) Šaip Kamberi, koji je i predsednik opštine Bujanovac, predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa i poslanik u Skupštini Srbije Fatmir Hasani boravili su juče u Medvedji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << gde su se sastali sa predstavnicima ogranka te stranke .

Na sastanku se razgovaralo o aktuelnoj situaciji u Medvedji, problemima u opštini i predstojećim lokalnim izborima.

Konačnu odluku o ovim izborima će doneti Predsedništvo PDD narednih dana, nakon konsultacija.

(Fotografija sa fejsbuka)

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.