Aktivistkinja Vuka Jeremića napadnuta u Nišu

Izvor: RTS, 17.Mar.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivistkinja Vuka Jeremića napadnuta u Nišu

U Nišu je napadnuta aktivistkinja tima Vuka Jeremića, dok je delila promotivni materijal građanima kojim se najavljuje Jeremićeva izborna konvencija u tom gradu. Jeremićev tim je osudio napad a policija je identifikovala napadača i traga za njim.
Tim Vuka Jeremića najoštrije osuđuje svaki vid fizičkog obračuna, posebno u političke svrhe, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a naročito nasilje prema ženama i mladima.
Napad u Nišu, napominje se u saopštenju, "dogodio se samo dan nakon što smo ministra policije pismom obavestili o svim napadima na aktiviste tima Vuka Jeremića od početka kampanje".
U saopštenju Jeremićev tim poručuje "banditima iz SNS-a" da ih se ne plaši i najavljuje da će "uskoro profunkcionisati pravna država, kada će snositi pune zakonske posledice svojih dela", preneo je Fonet.
MUP je izdao saopštenje u kome je naveo da je identifikovan S. C (1983) koji je udario aktivistkinju predsedničkog kandidata Vuka Jeremića.  
Navedeno je da je aktivistkinja zadobila lakše povrede u predelu lica, i da policija intenzivno traga za S.C.
O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnuta Jeremićeva aktivistkinja u Nišu, policija identifikovala napadača

Izvor: Blic, 17.Mar.2017

Tim predsedničkog kandidata Vuka Jeremića saopštio je da je danas u Nišu dok je delila promotivni materijal u kojem se najavljuje njegova izborna konvencija u tom gradu, napadnuta njihova aktivistkinja...U saopštenju se navodi da se napad dogodio dan nakon što su iz Tima pismom obavestili ministra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.