Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Dec.2023, 14:37

Жестоке претње НАТО опозиције! Лазовић позива на борбу на улици: Власт се не осваја на изборима, мораћемо да се боримо на улици! (ВИДЕО)

НАТО опозиција данас је почела у дело да спроводи оно што су недељама планирали – изазивање хаоса на улицама Београда. PRVI NA ĐILASOVOJ LISTI POZIVA NA BORBU NA ULICAMA!
Radomir Lazović – student od 43 godine i prvi na Đilasovoj listi:
"Mislili smo da se na izborima osvaja sloboda. Nažalost, ne osvaja se na izborima, MORAĆE DA SE OSVOJI NA ULICI!" pic.twitter.com/UI2EwUkZA5
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> — Detektor laži (@LaziDetektor) December 30, 2023

Субота је у свим плановима НАТО опозиције био „дан Д“ када је реч о прављењу хаоса на улицама Београда.
Као што смо најављивали данима, јасан план присталица и представника НАТО опозиције јесте изазивање општег хаоса у Београду како би се некако докопали власти.
То нису успели на изборима, као једином легитимном начину доласка на власт, па су спремни на борбу на улици пуну насиља.
То је данас признао и Ђиласов први човек са листе, Радомир Лазовић.
„Мислили смо да се на изборима осваја слобода. Нажалост, не осваја се на изборима, мораће да се освоји на улици. Морамо да се боримо“, позвао је Лазовић неколицину окупљену на Теразијама.
Hoće da nam otmu novu godinu! NATO opozicija na Terazijama – poslali građanima jezivu poruku (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жестоке претње НАТО опозиције! Лазовић позива на борбу на улици: Власт се не осваја на изборима, мораћемо да се боримо на улици! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.