Izvor: S media, 07.Feb.2013, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðukić Dejanović: Napadom na Dačića hteli da sruše Vladu, ali atmosfera se stišava

Slavica Ðukić-Dejanović, ministarka zdravlja i potpredsednica SPS izjavila je u intervjuu za "Kurir" da se udarcem na premijera Ivicu Dačića želelo da se sruši vlada, ali da se sada atmosfera stišava.

"Ovo je i rušenje vlade, ne samo Dačića. Malo je verovatno da neko od koalicionih partnera želi pad poverenja i ljuljanje vlade", rekla je ona u odgovoru na pitanje da li koalicioni partneri "smeštaju" afere socijalistima.

Prema njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rečima, "stištava se atmosfera zahvaljujući učesnicima u Vladi koji su procenili da je interes države bitniji od određenih afera koje se prave".

Ona je dodala da je tendencija bila i da padne rejting SPS-u ali, dodala je, "sve je podložno promenama, i naviše i naniže".

Slavica Ðukić-Dejanović je rekla da su se premijer Dačić i Rodoljub Radulović videli nekoliko puta "pre četiri-pet godina" i da tada Radulovića niko nije znao kao kriminalca, već je bio poznat "kao dečko poznate pevačice Ane Nikolić, kao privrednik i neko ko je imao veze sa sportom".

Na pitanje da li je Dačić proverava po policiji ko je znao za njegove susrete sa Radulovićem, i ko mu je smestio, ministarka ÐukićDejanović kaže da ne zna da li se o tome radi ili su se slučajno sreli, a pojedinci to zloupotrebili.

"Ivica kaže da mu niko nije rekao da je Radulović kriminalac. U svakom slučaju, organi neka sada urade svoj posao, nema i ne sme biti nedodirljivih, ali protestujem protiv kriminalizacije SPS i potcenjivanja ljudi koji nam veruju", istkala je Ðukić Dejanović.

(Kurir, Tanjug)

Foto: Beta, Miloš Miškov, AV
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.