Izvor: Luftika.rs, 02.Nov.2020, 20:03

Život ide dalje, al’ Dačić ostaje: 2 godine nisam bio u vlasti i nije dobro

Na zajedničkoj konferenciji za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, novoizabrani predsednik Skupštine Srbije podsetio je javnost da je samo dve godine svoje političke karijere proveo u opoziciji, te da je shvatio da mu se život van vlasti baš i ne sviđa.
On je reagovao na izjavu Vučića, koji je rekao da je Dačić bio u svim vladama oduvek i da nikada u opoziciji nije bio.
“I sad će opet da mi kaže: ‘Bio sam (u opoziciji) dve godine od 2000. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << do 2002. godine”, rekao je Vučić, a preneo N1.
“Pa bio sam i video sam da to nije dobro”, odgovorio mu je Dačić, na šta se Vučić nasmejao i rekao: “Uvek je imao šarma najviše i znao ljude da nasmeje”.
Dva imena koja se sve češće pominju kao novi lideri posrnule srpske opozicije

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.