Vučić sazvao hitan sastanak: Zaseda državni vrh

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sazvao hitan sastanak: Zaseda državni vrh

Kako se saznaje, u toku je sastanak koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao zbog pogoršane situacije u regionu Kako se saznaje, u toku je sastanak koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao zbog pogoršane situacije u regionu! Na sastanku sa predsednikom Vučićem su minstri spoljnih poslova Ivica Dačić, unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odbrane Aleksandar Vulin i direktor BIA Bratislav Gašić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sazvao hitan sastanak zbog pogoršane situacije u regionu, sastanak završen BEZ IZJAVA

Izvor: Blic, 28.Jan.2020

Sastanak kojem su uz predsednika Aleksandra Vučića prisustvovali i ključni ljudi bezbednosnog sektora države održan je večeras u sedištu BIA i trajao je dva sata, a po završetku prvi čovek Srbije nije se obratio medijima niti će biti zvaničnog saopštenja.

Nastavak na Blic...

Stefanović: Vučić uskoro sa Đukanovićem, napad možda etnički motivisan, imaćemo političku reakciju

Izvor: B92, 28.Jan.2020

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da očekuje da će predsednik Vučić uskoro razgovarati sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem...Kako navodi, to je u cilju zaštite srpskog naroda u toj zemlji i smirivanja tenzija...Stefanović je za RTS, nakon što je Vučić sinoć...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.