Vučić o Đilasu: Nema potrebe za žurbom

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o Đilasu: Nema potrebe za žurbom

Vicepremijer Aleksandar Vučić izjavio da će o vlasti u Beogradu sa koalicionim partnerima razgovarati posle dijaloga u Briselu i završetka velikih investicija.

"Ne mislim da ima potrebe za strašnom žurbom, ali mislim da je važno da se nastavi da se rade veliki poslovi u Beogradu, a imamo puno posla i u celoj Srbiji", rekao je Vučić novinarima na pitnje kako komentariše izjavu premijera i lidera SPS Ivice >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Dačića da je Đilasa na putu da postane "pluskvamperfekat".Vučić je rekao da je Dačić, kako je on to shvatio, govorio u političkom smislu. Prema njegovim rečima, on i lider SPS su više puta razgovarali o tome i "nikada nije bilo vremena". "Odluku o vlasti u Beogradu doneće glavni odbori SNS i SPS. Očekujem da ćemo Dačić i ja, kad završimo dijalog, 8. septembra u Briselu i kad završimo velike investicije, razgovarati o tome kako vidimo budućnost Beograda i Vojvodine", zaključio je Vučić. Sa druge strane, premijer Srbije i lider SPS Ivica Dačić ponovio je danas stav da je gradonačelnik Beograda "na putu da postane" "pluskvamperfekat", ali je i dodao da će se o eventualnoj smeni beogradske vlasti razgovarati narednih dana. Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: O Đilasu narednih dana,Vučić: Nema potrebe za žurbom

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Sep.2013

BEOGRAD - Vučić kaže da će sa premijerom o vlasti u Beogradu, ali i u Vojvodini, razgovarati kada se završe veliki poslovi u zemlji.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.