Izvor: JUGpress.com, 03.Sep.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o Dačiću

LESKOVAC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je “neočekivano” pitanje o svom koalicionom partneru Ivici Dačiću.

PITANJE: Mediji spekulišu da posle izbora na proleće novi premijer bi mogao da bude Dačić. To je i on potvrdio, ali i ovi iz SPS-a. Kako vi to vidite i da li on može vama ili opoziciji da ispostavi uslove ukoliko se bude dogovarao o mogućoj koaliciji?

VUČIĆ: >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << To su uradili 2012. godine i imaju legitimno pravo na to. Svako ima pravo da ističe svoju kandidaturu i svoje želje. Ja ih još nisam istakao tako da, polako videćemo, daleko su izbori. Imamo mnogo prečih stvari pre izbora, a kad izbori dođu svako će da izađe sa svojim kandidatima. Oni su izašli sa svojim kandidatima i to svako ima pravo, i partija na vlasti i partija u opoziciji i stranka koju vodim će pretpostavljam izaći sa svojim kandidatom. Ali to je pokazatelj onoga o čemu sam govorio, da ako mi ne sačuvamo većinu svi će se dogovoriti protiv nas. Biće im potreban jedan dan, kao što je Čedomiru Jovanoviću i Bošku Obradoviću trebalo 24 časa da od velike mržnje dođu do velike ljubavi i želje da uđu u vlast sa 1, 2, 3% glasova… Ali na kraju će narod odlučiti…

TZV. NOVINARKA: Jeste, ali je Dačić sad vaš koalicioni partner, znači li to da može da se očekuje…

VUČIĆ: Ih, šta ja imam njih u partiji koji misle da treba da budu premijeri i da bi bili bolji premijeri od Ane Brnabić… Ja nisam mislio tako, očigledno da ni narod nije mislio tako, ali videćemo sledeći put. To je nešto prirodno, normalno i uobičajeno. Ali, ko će biti, o tome će narod da da svoj konačan sud.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.