Vlasotince: Dačić dao posao sestri policajca ubijenog u pljački zlatare

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasotince: Dačić dao posao sestri policajca ubijenog u pljački zlatare

Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je danas rešenje o prijemu u radni odnos sestri nastradalog policajca Miroslava Stamenkovića, Jeleni Jašović.

Jelena Jašović će od 1. aprila početi da radi u policijskoj stanici Vlasotince, Policijska uprava Leskovac na upravnim poslovima, saopšteno je iz Dačićevog kabineta. Dačić je, po uručenju rešenja, rekao da mu je smrt policajca Stamenkovića bila jedan od najtužnijih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u mandatu ministra policije i da će Ministarstvo nastaviti, koliko god može, da pruža pomoć prodici nastradalog Stamenkovića, ali i svim porodicama čiji su najmiliji izgubili život u obavljanju službene dužnosti. Policajac Miroslav Stamenković (27) nastradao je decembra prošle godine u Vlasotincu, pokušavajući da zaustavi i uhapsi razbojnike koji su opljačkali zlataru. (Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Leskovac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposlenje za sestru poginulog policajca

Izvor: Mondo, 29.Mar.2013

Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je danas rešenje o prijemu u radni odnos sestri nastradalog policajca Miroslava Stamenkovića, Jeleni Jašović...Jelena Jašović će od 1. aprila početi da radi u policijskoj stanici Vlasotince, Policijska uprava Leskovac...

Nastavak na Mondo...

Posao za sestru ubijenog policajca

Izvor: RTS, 29.Mar.2013

Sestra nastradalog policajca Miroslava Stamenkovića, Jelena Jašović, dobila posao u policijskoj stanici Vlasotince. Rešenje o prijemu u radni odnos Jeleni Jašović uručio je premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić...Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.