U dramu oko Teya Dore i Breskvice se uključio i VRH SRBIJE - Ivica Dačić prokomentarisao haos na PZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 10:48

U dramu oko Teya Dore i Breskvice se uključio i VRH SRBIJE - Ivica Dačić prokomentarisao haos na PZE

Ministar je izneo svoje mišljenje na temu o kojoj domaća javnost bruji već nedeljama.

Prašina oko takmičenja "Pesma za Evroviziju" i dalje se nije slegla, a ono o čemu domaća javnost najviše bruji jesu pobednica Teodora Pavlovska Teya Dora i njena konkurentkinja Anđela Ignjatović Breskvica.

Kako je već poznato, Teya Dora je imala veći broj glasova stručnog žirija, dok je Breskvica prednjačila kada su u pitanju glasovi publike.

Naime, celu situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je eskalirala protestima Breskvičinih nezadovoljnih fanova ispred RTS-a, prokomentarisao je i Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova.

Dačić je gostovao u emisiji "Hit Tvit" i dao svoje mišljenje na ovu temu.

- Nisam gledao, supruga mi je pokazala. Kad gledam pesme, mogu da imam i ja svoje simpatije. Bila je i treća dobra kompozicija tu, dodao bih. A kako da komentarišem to u svetlu politizacije cele ove priče... Nije mi jasno za šta opozicija sada optužuje vlast, za koju pevačicu? Za jednu ili za drugu? Kažu da je vlast bila za Breskvicu, a onda sam negde pročitao da je vlast favorizovala Teya Doru - naveo je Ivica Dačić pa dodao:

- Hoću da kažem da je i meni možda ova pesma bila lepša... - naveo je političar, a onda je voditeljka postavila potpitanje.

- Ova? Koja tačno? - upitala je voditeljka "Hit Tvita".

- Jedna od ove dve... Ali prijaviću se sledeće godine sa svojom pesmom - rekao je Ivica Dačić kroz smeh, a potom istakao da se samo šali.

- Šalim se malo, nemojte da mislite da je ozbiljno - naveo je političar, koji je ipak odlučio da ne odabere jednu od ove dve strane.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.