Izvor: Medijski istraživački centar, 27.Dec.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuku malinare, a demonstriraju

Ministar policije Ivica Dačić pozvao je danas u Nišu policajkce koji štrajkuju da se vrate svojim poslovima i da se više ne bruka policija.
'Što su oni u drugačijem položaju od drugih ljudi, pa kako će policija da tuče malinare, da sklanja radnike sa pruga, a tamo će da demonstriraju. Juče je prijavljen skup do 16 sati, šta je trebalo da pošaljemo policiju da rastera policiju, nemoj da brukamo policiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << nemoj da se brukamo, ja pozivam da se vratimo svom poslu', rekao je Dačić novinarima u Nišu nakon potpisivanja protokola o saradnji sa ministarkom unutrašnjih poslova Makedonije Gordanom Jankolovskom.
Dačić je pozvao sve pripadnike MUPa koji štrajkuju da se vrate svojim dužnostima i istakao da je on na njihovoj strani i da je uvek podržavao sindikate u policiji.
'Juče su se čak čuli neki zahtevi - upašćemo u vladu. Ko da upadne u vladu? Policija? Nemoj da smo neozibiljni u kojoj mi državi živimo, kraj je tome, ne može da postoji takva anarhija', rekao je ministar unutrašnjih poslova.
On je kazao da se policajcima od novembra prošle godine isplaćuje dodatak na platu u visini od po 10.000 dinara, a da bi povećanje plate iznosilo 3.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.