Sporazum o policijskoj saradnji Srbije i Nemačke

Izvor: S media, 21.Sep.2010, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum o policijskoj saradnji Srbije i Nemačke

Srbija i Nemačka uskoro će potpisati sporazum o policijskoj saradnji, najavili su danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor Savezne policije Nemačke Matijas Zeger.

Dačić i Zeger su, na zajedničkoj konferenciji za novinare, ocenili da će taj sporazum doprineti još boljoj saradnji policija dve države u borbi protiv svih vidova medjunarodnog kriminala.

Dačić je kazao da će biti potpisana i zajednička izjava o saradnji u oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vazduhoplova, na letovima izmedju dve države.

Zeger je objasnio da će to omogućiti da naoružani pratioci prate vazduhoplove tokom letova izmedju Srbije i Nemačke.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro sporazum o policijskoj saradnji Srbije i Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2010

BEOGRAD -..Srbija i Nemačka uskoro će potpisati sporazum o policijskoj saradnji, najavili su danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor Savezne policije Nemačke Matijas Zeger...Dačić i Zeger su, na zajedničkoj konferenciji za novinare, ocenili da će taj sporazum doprineti još...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Saradnja policija Srbije i Nemačke

Izvor: B92, 21.Sep.2010

Beograd -- Srbija i Nemačka uskoro će potpisati sporazum o policijskoj saradnji, najavili su ministar Ivica Dačić i direktor Savezne policije Nemačke Matijas Zeger...Dačić i Zeger su istakli da će taj sporazum doprineti još boljoj saradnji policija dveju država u borbi protiv svih vidova međunarodnog...

Nastavak na B92...

Dačić i Zeger: Dobra saradnja policija Srbije i Nemačke (VIDEO)

Izvor: EMportal, 21.Sep.2010

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i direktor nemačke Savezne policije Matijas Zeger danas su u Beogradu ocenili da je policijska saradnja dve zemlje dobra i založili se za njeno dalje unapredenje.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.