Server otkrio: Olbrajt i Klinton pomogli Srbiji da se otarasi najvećeg neprijatelja - Slobodana Miloševića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Server "otkrio": Olbrajt i Klinton pomogli Srbiji da se otarasi najvećeg neprijatelja - Slobodana Miloševića

Profesor vašingtonskog univerziteta "Džons Hopkins" Danijel Server izjavio je za "Danas" od srede da Slobodan Milošević zaslužuje "titulu" najvećeg neprijatelja Srbije.

"Medlin Olbrajt i Bil Klinton su pomogli Srbiji da se otarasi Slobodana Miloševića i time stvorili šansu da Srbija postne evropska demokratija", rekao je Server komentarišući tvrdnju ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << srpski narod neće imati "veće neprijatelje" od Klintona i Medlin Olbrajt.

Povodom Dačićeve konstatacije da Server, koji ga je kritikovao zbog najave da će pozvati Srbe u Americi da glasaju za republikanca Donalda Trampa, "želi da pravo koje uživaju Albanci u SAD suspenduje Srbima koji tamo žive", Server je rekao da Srbi u SAD imaju pravo da glasaju za koga žele.

"Dačić očajnički želi da prikrije sopstvenu grešku koju je napravio nagovestivši da će se srpska vlada umešati u američke izbore, u korist Trampa, naravno da Srbi u Americi imaju svako pravo da glasaju za koga žele".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAČIĆ I AMERIČKI PROFESOR U KLINČU Server poručuje: Milošević je "najveći neprijatelj", srpski šef diplomatije odgovara: Na svojoj koži smo osetili demokrate iz DINASTIJE KLINTON

Izvor: Blic, 14.Avg.2019

Slobodan Milošević je veći neprijatelj Srbije od Olbrajtove i Klintona, kaže američki ekspert za Balkan sa instituta "Džon Hopkins" povodom izjave ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da Srbi neće imati veće neprijatelje od bivšeg predsednika SAD i bivše američke državne sekretarke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.