Selaković: Odnosi u koaliciji isti kao pre dva meseca!

Izvor: Press, 31.Avg.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Odnosi u koaliciji isti kao pre dva meseca!

Selaković je ovako u parlamentu odgovorio na pitanje novinara o odnosima u vladajućoj koaliciji, koje je proteklih dana aktuelizovano u nekim medijima.

"Odnosi u koaliciji izgledaju isto onako kako su izgledali pre dva meseca", rekao je Selaković. 

Ni potpredsednica vlade, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas nije želala da komentariše odnose u koaliciji i pozive preko određenih medija da se ministar spoljnih poslova Ivica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dačić "izbaci" iz vlade.

"To ne bih komentarisala. Mi radimo, koalicije postoje, a ako treba da govorimo o unutarstranačkim ili međustranačkim odnosima, to je za stranačke organe", rekla je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:
Mihajlović: Nadzor na radom Građevinske direkcije Srbije
Vučić: Srbija će znati da zaštiti svoj narod i teritoriju! Žandarmeriji nova oprema!
Vučić uzeo "muštuluk" pripadniku Žandarmerije
   


Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.