Izvor: Beta, 04.Maj.2023, 21:30

Šef diplomatije BiH i potpredsednik Federacije BiH u Beogradu odali poštu ubijenoj deci i čuvaru

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković i potpredsednik Federacije BiH Igor Stojanović u Beogradu su danas ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar" položili cveće i odali poštu ubijenoj deci i radniku obezbeđenja te škole.Konaković se prethodno u ministarstvu spoljnih poslova Srbije upisao u knjigu žalosti povodom jučerašnje tragedije, gde se sastao i sa srpskim šefom diplomatije Ivicom Dačićem."Hoću da prenesem poruku iz BiH da smo uz gradjane Srbije u ovom teškom trenutku", kazao je Konaković, objavljeno je na Tviter nalogu MSP BiH.U knjigu žalosti upisao se i Stojanović.Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su juče u oružanom napadu jednog četrnaestogodišnjeg učenika u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.MVP @DinoKonakovic i potpred. FBiH Igor Stojanović upisali su se u knjigu žalosti i posjetili mjesto tragičnog događaja u Beogradu kako bi odali počast nevinim žrtvama."Hoću da prenesem poruku iz BiH da smo uz građane Srbije u ovom teškom trenutku", kazao je za medije MVP. pic.twitter.com/PVcdrHUSwK— Ministry of Foreign Affairs of BiH (@mfa_bih) May 4, 2023
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konaković odao počast žrtvama tragedije u školi u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

BEOGRAD - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedin Konaković upisao se u večeras u knjigu žalosti u Beogradu gdje je u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijeno osmoro učenika i čuvar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.