Saša Radulović kod Dačića sa platformom za dijalog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 14:32

Saša Radulović kod Dačića sa platformom za dijalog

Predsednik Dosta je bilo Saša Radulović došao je danas u Skupštinu Srbije kod predsednika parlamenta Ivice Dačića, saznaje Tanjug.

Radulović je, prema tvrdnjama tog izvora, doneo platformu Dosta je bilo za pregovore u međustranačkom dijalogu.

Dosta je bilo je početkom marta predložio platformu od tri tačke, ali je i izrazio nezadovoljstvo zbog učešća predstavnika Evropskog parlamenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u tom dijalogu.

Tada su naveli da bi pre početka razgovora trebalo definisati i odrediti relevantne političke opcije sa značajnom podrškom u biračkom telu koje će u njemu učestvovati.

Platforma DjB, kako su tada naveli, fokusira se na tri pitanja čije rešavanje bi, po njihovoj oceni značajno podiglo poverenje građana u izborni proces, a to su sređivanje biračkih spiskova, sprečavanje svih oblika izborne krađe i fer i pošteno predstavljanje političkih opcija u medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.