ŠTA SAM JA GLUP, PA NE ZNAM OBJAŠNJENJE? Vučić: Nije Dačić predlagao da me hapse, nego Đilasov kum!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:13

"ŠTA SAM JA GLUP, PA NE ZNAM OBJAŠNJENJE?" Vučić: Nije Dačić predlagao da me hapse, nego Đilasov kum!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju rekonstruisanog hotela "Planinka" u Kuršumlijskoj banji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u Kuršumlijskoj banji, rekao je da je sa liderom SPS Ivicom Dačićem razgovarao o zajedničkim ciljevima u vezi sa napretkom zemlje.

- Obavili smo pristojan razgovor od sat i po, o našim ciljevima, država je jača od svih ličnih odnosa. Nije Dačić predlagao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me hapše, nego Đilasov kum. Znate kad vam neko želi Gadafijevu sudbinu, vama i vašoj porodici, šta onda da očekujete. Što se tiče objašnjenja zašto mene napadaju a njega (Dačića) ne, šta sam ja glup, pa ne znam objašnjenje? Naše je da vodimo državu, država mora bude ispred svih naših ličnih, partikularnih interesa - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dogovoreno sa Dačićem - država je iznad drugih interesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2023, 05:30

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tokom njegovog razgovora sa predsednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem istaknuto da je država važnija od svih ličnih odnosa..."Naše je da na pristojan način vodimo državu, jer je država ispred svih ličnih, partikularnih i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.