SPS bez odluke o novim ministrima

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS bez odluke o novim ministrima

Socijalistička partija Srbije nije danas odlučila koga će predložiti za kandidate za ministre u rekonsturisanoj vladi, rekao je danas predsednik te stranke i premijer Ivica Dačića.

Dačić: Imena novih ministara u sredu ili četvrtak  

Dačić je posle sednice Predsedništva SPS-a u Beogradu rekao da socijalisti danas nisu "definisali ta imena, taj posao će biti završen u sredu ili četvrtak".

 

On je dodao da će narednih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razgovarati s direktorom Beogradske filharmonije Ivanom Tasovcem o preuzimanju mesta ministra kulture.

 

Dačić je kazao da će novi članovi vlade položiti zakletvu Skupštini Srbije najranije u četvrtak ili petak, zato što moraju da prođu 24 časa između načelne rasprave i glasanja o izmenama Zakona o ministarstvima.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lom u SPS-u za mesto ministra saobraćaja

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2013, 10:14

Socijalistička partija Srbije još nije odlučila koga će predložiti za kandidate za ministre u rekonstruisanoj vladi, a njihova imena trebalo bi da budu poznata do srede.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.