SPS: Puna podrška Dačiću

Izvor: RTS, 19.Okt.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Puna podrška Dačiću

Izvršni odbor Glavnog odbora SPS-a u proširenom sastavu razmatrao je stanje u partijskim organizacijama. Dao je punu podršku predsedniku stranke Ivici Dačiću za nastavak reformskog kursa i politike koju sprovodi u ostvarivanju moderne socijaldemokratske partije.
U saopštenju odbora se navodi da se očekuje da će u redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SPS-a ubuduće biti što više mladih i obrazovanih ljudi.
Odbor je definisao zadatke i rokove gradskih i opštinskih odbora kada je reč o pripremi redovnog 10. Kongresa SPS-a koji će biti održan 22. decembra u Centru "Sava".
Na Kongresu će odlučivati oko 2.700 delegata, koji će birati predsednika Partije, članove Glavnog odbora, Statutarne komisije i Nadzornog odbora.
Na sednici je bilo reči i o aktivnostima oko održavanja redovnih izbora u opštinskim, gradskim i pokrajinskim organizacijama SPS-a, a sve u cilju dalje reforme, modernizacije partije i jačanju njenih ukupnih kapaciteta.
Sednici je predsedavao Vladan Zagrajanin, predsednik Glavnog odbora.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SPS podržao Ivicu Dačića u stvaranju moderne stranke

Izvor: Danas, 19.Okt.2018

U sedištu Socijalističke partije Srbije održana je sednica Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS u proširenom sastavu, na kojoj je data puna podrška predsedniku te partije Ivici Dačiću. Članak SPS podržao Ivicu Dačića u stvaranju moderne stranke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.