SPS-JS: Kampanja na osnovu dela

Izvor: B92, 22.Mar.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS-JS: Kampanja na osnovu dela

Predsednik SPS Ivica Dačić, predsednik JS Dragan Marković Palma i zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić obišli su danas Grocku, Smederevo i Kovin.

Oni su istakli da će Koalicija SPS-JS bazirati kampanju na osnovu svojih dela, a ne na osnovu reči.

"Iako je opština Grocka u sastavu Grada Beograda, primetili smo da je velika razlika u njenoj razvijenosti u odnosu na ostale gradske opštine", rekao je Dačić i istakao da moramo da dovodimo investitore i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ravnomerno ulažemo u sve predele Srbije, na način kako je to uspeo i Dragan Marković Palma da sprovede u Jagodini.

Našem narodu su neophodne pobede. Poraza je bilo mnogo i Koalicija SPS-JS će se boriti da takvih pobeda bude što više jer ova koalicija radi isključivo u interesu gradjana Srbije, rekao je Dačić, navedno je u saopštenju.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u Smederevu je istakao da, ako moramo da uvozimo nemačke automobile, ne moramo da jedemo i nemačke jabuke.

"Hoćemo svoje poljoprivredne proizvode u Srbiji a da bi u tome uspeli poljoprivrednicima ne trebaju savetnici, već mi političari treba da im obezbedimo sigurno tržište", istakao je Marković Palma.

On je siguran da će i "u sledećoj Vladi biti naših ministara jer su oni donosili rezultate za dobrobit gradjana Srbije", kaže se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.