Promenite mu terapiju: Za smrt Srba krivi oni koji su ih ubili!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenite mu terapiju: Za smrt Srba krivi oni koji su ih ubili!

Prosto je neverovatno šta sve srpski vlastodršci daju sebi za pravo da izgovore u strahu od gubitka funkcije i pozivanja na odgovornost za činjenje ili ne činjenje. Nekada čovek pomisli da treba da im promene terapiju jer ne deluje a nekad se iznervira jer njihove izjave vređaju zdrav razum. Tako i šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je najodgovorniji što ambasada Srbije u Libiji nije zatvorena i što su dvoje srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << diplomata uopšte bili tamo, izjavljuje da su za smrt Slađane Stanković i Jovice Stepića "krivi oni koji su ih ubili".

Dačić je za TV Pink istakao da su za smrt Slađane Stanković i Jovice Stepića krivi oni koji su ih oteli i ubili.

On je izjavio i da bi u utorak ujutru trebalo da poleti avion iz Tripolija, koji će tela službenika ambasade Srbije prebaciti do Istanbula, odakle će redovnim letom biti dopremljena u Beograd.

Dačić je ukazao na ogromne napore koji su uloženi da avion iz Tripolija poleti.

. Tu je reč o ogromnim naporima da avion poleti, naša kompanija nije dobila dozvolu za preletanje. Ceo dan smo radili na tome, libijska vlada je davala svoj avion, mi smo hteli da pošaljemo naš, nije nam bilo dozvoljeno ni jedno ni drugo - rekao je Dačić.

Kako je dodao, tek u noći između ponedeljka i utorka smo dobili dozvolu da angažujemo avion koji će tela preneti do Istanbula, odakle će redovnom linijom za Beograd biti dopremljena u Srbiju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Za smrt Srba krivi oni koji su ih ubili?!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2016

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je za TV Pink istakao da su za smrt Slađane Stanković i Jovice Stepića krivi oni koji su ih oteli i ubili...Dačić je izjavio i da bi u utorak ujutru trebalo da poleti avion iz Tripolija, koji će tela službenika ambasade Srbije prebaciti do Istanbula,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.