Izvor: S media, 13.Okt.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovarački tim sa Prištinom još nije određen (VIDEO)

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da još nije određen pregovarački tim za razgovore Beograda i Prištine, kao ni to ko će ga voditi.

"Još nije određen pregovarački tim i ko će biti na njegovom čelu. Ali, ponoviću još jednom, niko ne sme da beži od odgovornosti", rekao je Dačić novinarima.

Premijer je ponovio da se ne može očekivati da sa srpske strane razgovore vode pomoćik ministra ili činovnici u vladi, ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će u dijalogu učestvovati Ketrin Ešton.

Ranije danas mediji su objavili da će glavni pregovarač u ime Srbije tokom razgovora o konačnom rešenju za Kosovo biti Ivica Dačić. Opširnije OVDE

(Tanjug)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dačić: Još nije određen tim za dijalog sa Prištinom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Okt.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da još nije određen pregovarački tim Beograda u dijalogu sa Prištinom, niti ko će biti na njegovom čelu. Dačić je novinarima u zgradi Vlade Srbije rekao da on ne bježi od odgovornosti i da niko ne bi smio da bježi od odgovornosti, jer ih nije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.