Predsedništvo SPS-a jednoglasno za sporazum

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2013, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SPS-a jednoglasno za sporazum

Predsedništvo Socijalištičke partije Srbije je jednoglasno podžalo parafirani sporazum o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, rekao je premijer Srbije i lider socijalsita Ivica Dačić.

"Tek su na dnevnom redu važne teme, kao što je pitanje Srpske pravoslavne crkve, imovine, povratka raseljenih lica i telekomunikacija", kazoa je Dačić novinarima nakon sednice Predsedništva SPS-a.

On je poručio da one zemlje koje nisu priznale nezavisnost Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nisu u prilici da vode politiku Evropske unije.

"Želim da vam kažem da Srbija na zapadu nema nijednog saveznika u ovome", kazao je Dačić.

Sednici koja je počela oko podneva, pisustvovali su, između ostalih, lider Ivica Dačić, kao i funkcioneri stranke Žarko Obradović, Petar Škundrić, Dušan Bajatović, Milutin Mrkonjić, Slavica Ðukić Dejanović, Zvonko Stević.

Pred početak sednice Predsedništva u sedištu SPS bili su i koalicioni partneri te stranke - lider PUPS Jovan Krkobabić i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.