Izvor: Danas, 19.Apr.2023, 08:13

„Politička braća Grim bez odgovornosti za katastrofalnu politiku prema KiM“: Opozicija povodom desetogodišnjice potpisivanja Briselskog sporazuma

Predstavnici opozicionih opcija u Srbiji nemaju reči hvale za Briselski sporazum i one koji su ga pre deset godina 19. aprila prihvatili, tadašnjeg premijera Ivicu Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandar Vučića, koji je sada predsednik države.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odalović: Deset godina posle, Briselski sporazum je samo mrtvo slovo na papiru za dve od tri strane koje su ga potpisale

Izvor: Blic, 19.Apr.2023

Predsednik Komisije Vlade Srbije za nestala lica Veljko Odalović ocenio je danas da je deset godina od potpisivanja Briselskog sporazuma, taj dokument za Prištinu i EU samo mrtvo slovo na papiru, a da je jedino Srbija u dobroj veri i nameri ušla u priču njegove primene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.