Policijski sindikat traži stručnog i poštenog direktora

Izvor: Press, 16.Jan.2013, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat traži stručnog i poštenog direktora

Taj reprezentativni policijski sindikat naveo je i da je to njegov dosledan stav i da je saopštenje izdao "zbog svakodnevnih spekulacija u javnosti oko izbora novog direktora policije".
"Na mestu novog direktora policije podržaćemo isključivo čoveka koga pre svega odlikuje profesionalizam, stručnost i poštenje, bez obzira na njegovo ime i prezime ili dosadašnje prisustvo u javnosti", kaže predsednik PSS Veljko Mijailović.
Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dačić izjavio je juče da će postupak izbora prvog čoveka policije biti uskoro završen.Aktuelnom direktoru policije Miloradu Veljoviću mandat je istekao pre više od godinu dana, a na konkurs se javilo, prema pisanju medija, više od deset kandidata.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Policijski sindikat traži stručnog direktora

Izvor: Akter, 16.Jan.2013

Policijski sindikat Srbije (PSS)saopštio je danas da će na mestu novog direktora policije podržati isključivo čoveka koga odlikuje profesionalizam, stručnost i poštenje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.