Palma: U novu 2024. godinu Srbija ulazi sa novim premijerom, a njegovo ime je Ivica Dačić FOTO

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 00:15

Palma: "U novu 2024. godinu Srbija ulazi sa novim premijerom, a njegovo ime je Ivica Dačić" FOTO

U novu 2024. godinu Srbija ulazi sa novim premijerom, a njegovo ime je Ivica Dačić, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma.

"Ono što će biti rezultat parlamentarnih izbora 17. decembra je taj da će Srbija dobiti novog premijera. U novu 2024. godinu Srbija ulazi sa novim premijerom, a njegovo ime je Ivica Dačić. Dacicu je inače rodjendan 1. januara i tada ćemo njemu čestitati rodjendan i funkciju predsednika Vlade Srbije. A to za Srbiju znači još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veću stabilnost, sigurnist, mir i bolju budućnost. Srbiju će voditi dobitna kombinacija, a to je Aleksandar Vučić predsednik Srbije i Ivica Dačić predsednik Vlade Srbije. To je kao da u istom timu igraju Ronaldo i Mesi. Koalicija SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije je tim domaćina, nas politički program su naši rezultati. Mi ne pogadjamo ni stative ni precke, mi dajemo golove i zato će Ivica Dačić biti novi premijer Srbije. Ne zato što on ili ja to želimo, već zato sto to žele gradjani Srbije i zato što Ivica Dacic ima veliku popularnost i u medjunarodnoj zajednici. I Srbija i svet su za Ivicu Dacica", rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma na predizborno. skupu u hali sportova u Vranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.